• Ilmainen rahti tilauksille yli 0€
  • Toimitusaika 1-2 päivää
  • Ilmainen palautus(ei koske kärryjä)

Suosikkisi

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste koskien Oy Finntack Ltd:n asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä.

1)     TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA

  • Keräämme henkilötietojasi mm. asiakkuuden hoitamiseen, liiketoimintamme kehittämiseen sekä markkinoinnin suunniteluun ja toteuttamiseen
  • Käsittelemämme tiedot ovat sellaisia, joita annat esim. tehdessäsi tilauksen tai osallistuessasi arvontaan tapahtumassa
  • Käsittelemme henkilötietojasi tilauksia hoitaessamme, lähettäessämme asiakasviestintää ja markkinointimateriaalia eri viestintäkanavia käyttäen sekä järjestäessämme tapahtumia ja arvontoja
  • Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi kaikessa toiminnassamme. Emme käsittele sinuun suoraan yhdistettävissä olevia tietoja ellei se ole välttämätöntä käsittelyn tarkoituksen toteuttamiseksi

2)    REKISTERIN PITÄJÄ

Oy Finntack Ltd (Y-tunnus 0966752-2), os. Keskikankaantie 29-31, FI-15860 Hollola, CEO Johannes Nevanlinna

3)    MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

Käsittelemme sinusta seuraavia tietoja asiakasuhteen hoitamiseksi ja markkinointitarkoituksiin:

Perustiedot

Nimi, yhteystiedot; osoite, puhelinnumero ja sähköposti

Mahdollisesti edustamasi yrityksen nimi ja asemasi yrityksessä

Nimen ja yhteystietojen antaminen on edellytys asiakkuudelle/yhteistyölle ja sen menestyksekkäälle hoitamiselle.

 

Asiakkuuteen liittyvät tiedot

Asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito ja viestintä, tilausten hoitaminen ja laskutus

 

Markkinointiin ja tapahtumiin liittyvät tiedot

Ilmoittamasi kiinnostustiedot, osallistumisesi järjestämiimme tapahtumiin ja arvontoihin, sinuun kohdistetut markkinointitoimenpiteet ja niiden yhteydessä antamasi tiedot, suoramarkkinointiluvat, kohdennettu markkinointi ostokäyttäytymisesi perusteella

 Verkkosivujemme käyttöön liittyvät tiedot

IP-osoite, käyttämäsi käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi, tieto siitä, mistä sivustolta tulet sivustoltamme ja tieto toiminnastasi verkkosivustollamme

 

4)    MIHIN TARKOITUKSIIN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI?

Käsittelemme henkilötietojasi asiakassuhteen hoitamiseen mukaan lukien sähköisesti toteutettavaan asiakasviestintään, tilausten hallinnointiin, tuotteidemme ja palveluidemme analysointiin ja kehittämiseen, suoramarkkinointiin, tapahtumien ja arvontojen järjestämiseen sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin. Lisäksi voimme käytää henkilötietojasi meidän ja kanssamme kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yritysten liiketoiminnan analysointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen.

Käsittelemme henkilötietojasi markkinoinnin suunnitteluun, kohdentamiseen, lähettämiseen ja kehittämiseen.

Mikäli olet yhteistyökumppani tai hänen edustajansa, käsittelemme tietojasi yhteistyön toteuttamiseksi.

 

5)    MILLÄ PERUSTEELLA KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI?

Käsittelemme tietojasi meidän välisen sopimuksen valmistelemiseksi ja täytäntöön panemiseksi, kun tilaat tuotteitamme tai käytät palveluitamme, osallistut järjestämäämme arvontaan tai olemme yhteistyökumppaneita.

Käsittelemme tietojasi myös asiakassuhteen tai mahdollisen asiakassuhteen synnyttämän oikeutetun edun perusteella. Kun olemme saaneet yhteystietosi tuotteidemme tai palveluidemme myynnin yhteydessä, voimme käyttää saamaamme yhteystietoa samaan tuoteryhmään kuuluvien tai muuten vastaavien tuotteidemme sähköisessä suoramarkkinoinnissa.

Käsittelemme henkilötietojasi antamasi suostumuksen perusteella, kun pyydämme sinulta suostumustasuoramarkkinoinnin ja/tai uutiskirjeen lähettämiseksi. Voit peruttaa antamasi suostumuksen koska tahansa ilmoittamalla asiasta gdpr@finntack.com tai perumalla uutiskirjeen käyttämällä sen alakulmassa olevaa ”unsubscribe” linkkiä.

 

6)    MISTÄ SAAMME HENKILÖTIETOSI?

Keräämme henkilötietosi ensisijaisesti sinulta kun tilaat meiltä tuotteita tai osallistut tapahtumiin ja arvontoihin. Markkinointimateriaalissamme on aina mahdollisuus kieltäytyä mainonnasta.

Jos edustat yritysasiakasta, keräämme tietosi ensisijaisesti sinulta. Voimme myös kerätä yritysasiakkaidemme tietoja internetsivuilta ja muista julkisista lähteistä, Asiakastieto Oy:n tarjoamasta yritystietopalvelusta sekä muilta kaupallisilta toimijoilta, jotka tarjoavat tietoa yrityksistä ja heidän edustajistaan. Tarkistamme yritysasiakkaidemme luottotiedot Intrum Justitialta ja Craydonilta.

Mikäli olet antanut suostumuksesi, voimme saada yhteystietosi sähköisen suoramarkkinoinnin lähettämistä varten yhteistyökumppaniltamme, kuten esimerkiksi hevosurheiluun liittyvältä liitolta/yhdistykseltä.

 

7)    KENELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJASI?

Luovutamme henkilötietojasi kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

Luovutamme tietojasi yhteistyökumppaneillemme, kuten kuljetusyrityksille ja verkkokaupan maksutoiminnon toteuttaville yrityksille, kun se on tarpeen sopimuksemme täyttämiseksi.

Voimme luovuttaa henkilötietoja esimerkiksi silloin, kun meillä on syytä uskoa, että laki tai oikeudellinen prosessi niin vaatii, raportoidaksemme käsityksemme mukaan lainvastaisesta toiminnasta ja suojellaksemme ja puolustaaksemme oikeuksiamme ja etuuksiamme ja yhteistyökumppaneidemme, tavaran toimittajien tai asiakkaidemme oikeuksia ja etuuksia.

Luovutamme henkilötietoja samaan konserniin kuuluville yrityksille samoihin käyttötarkoituksiin kuin kuvattu yllä kohdassa 4.

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi yritysjärjestelyjen yhteydessä liiketoimintamme tai osan siitä vastaanottavalle yritykselle.

Olemme ulkoistaineet henkilötietojen käsittelyä osittain seuraaville palveluntarjoajille:

  • Viestintäpalveluiden toimittajille
  • Markkinointityökalujen tarjoajille
  • IT-järjestelmätoimittajille

 

8)    SOSIAALINEN MEDIA

Käyttäessäsi verkkosivujamme, sinun on mahdollista jakaa tietoa sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Twitterissä ja Pinterestissä, sosiaalisen median liitännäisten avulla (esimerkiksi jakamalla mainoksemme toisille käyttäjille sosiaalisten medioiden kautta). Mikäli jaat tietoa sosiaalisen median liitännäisten avulla, selaimesi välittää seuraavat tiedot:

• vierailusi päivämäärän ja kellonajan
• Internet-/URL-osoitteen, jossa parhaillaan olet
• IP-osoitteesi
• tiedon käyttämästäsi selaimesta
• tiedon käyttöjärjestelmästäsi
• käyttäjänimesi, mikäli olet rekisteröitynyt käyttäjä kyseisessä sosiaalisen median kanavassa, sekä tarvittaessa etu- ja sukunimesi, ja tiedon siitä sisällöstä, jonka haluat jakaa sosiaalisen median liitännäisen avulla.

Tällaisten tietojen osalta noudatamme kyseessä olevan sosiaalisen median toimijan ehtoja. Tarkempaa tietoa siitä, millaista tietoa ja mihin tarkoitukseen tietoa kerätään liitännäisten avulla on saatavilla sosiaalisen median palveluntarjoajien nettisivuilla. Voit estää sosiaalisen median liitännäiset selaimesi asetuksista.

 

9)    LINKIT

Verkkosivustomme voivat sisältää linkkejä muihin verkko-osoitteisiin. Tämä tietosuojaseloste koskee vain omia palveluitamme ja verkkosivustojamme, kuten Finntack verkkokauppaa. Kun siirryt toiseen verkko-osoitteeseen, kehotamme sinua lukemaan kyseistä sivustoa koskevan tietosuojaselosteen. Huomioithan, että emme vastaa siitä, miten muut verkkopalvelut käsittelevät henkilötietojasi.

10)   EVÄSTEET

Verkkosivustoillamme käytetään evästeitä. Jotta verkkosivut toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla, sinun on sallittava verkkoselaimesi asetuksissa evästeiden käyttö. Evästeillä kerätään teknistä tietoa ja tietoa sivujen käyttötavoista sekä analysoidaan käyttäjämääriä. Näiden tietojen avulla verkkosivuja kehitetään vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin. Hyödynnämme evästetietoa myös markkinoinnin kohdentamiseen ja mainonnanhallintaan. Voit tarvittaessa poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Jos toiminto otetaan pois käytöstä, voi osa verkkosivujen toiminnoista hidastua tai pääsy joihinkin osioihin estetään kokonaan.

 

11)   TIETOJA SOSIAALISEN MEDIAN KÄYTÖSTÄ

Käytämme yhteystietojasi markkinointiin verkkoalustalla, markkinoinnin kohdentamiseen sekä verkkomainontaan. Tämä tarkoittaa, että mainoksiamme esitetään uutisvirrassasi esim. Facebookissa. Facebook toimii tällöin käsittelijän roolissa suhteessa siirrettyihin henkilötietoihin.

Verkkosivuillamme voi olla käytössä sosiaalisen median toimintoja, kuten esim. Facebookin ”Tykkää” tai ”Jaa” painike. Facebook voi tällöin luovuttaa meille tietoja Facebookissa jakamistasi sivustoamme koskevista kommenteista ja linkeistä. Lisäksi Facebook voi luovuttaa meille julkiseen profiiliisi sisältyviä tietoja sekä muita tietoja, joita Facebookin käyttäjänä jaat palveluidemme kanssa.

Voit saada lisötietoja Facebookin tietojen käsittelystä  ja hallinoida Facebookin tietosuoja-asetuksia Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/privacy/.

 

12)  SIIRÄÄMEKÖ HENKILÖTIETOJASI EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE?

Emme pääsääntöisesti siirrä henkilötietojasi EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos poikkeustapauksissa siirrämme henkilötietojasi EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla, esimerkiksi käyttämällä siirrossa Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita.

 

13)  MITKÄ OVAT OIKEUTENI HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYEN?

Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö me sinua koskevia henkilötietoja. Kun käytät oikeuttasi saada pääsyä tietoihin, toimitamme sinulle jäljennöksen käsittelemistämme henkilötiedoistasi. Jos pyydät useampia jäljennöksiä, voimme periä niistä hallinnollisiin kustannuksiin perustuvan kohtuullisen maksun.

 

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan epätarkat ja virheelliset tiedot ilman aiheetonta viivytystä. Sinulla on lisäksi oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä toimittamalla meille lisäselvityksen.

 

Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on oikeus saada meidät poistamaan sinua koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, jos:

- Henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin

-  Peruutat suostumuksen, johon käsittely on perustunut eikä kyseisten tietojen käsittelyyn ole muuta laillista perustetta

-   Vastustat henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaisen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella eikä käsittelyyn ole olemassa perusteltua syytä tai vastustat henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin

-  Olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai

-  Henkilötiedot on poistettava meihin sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi

 

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus siihen, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä siten, että henkilötietojasi saa säilyttämisen lisäksi käsitellä ainoastaan suostumuksellasi tai oikeudellisen vaateen esittämiseksi, laatimiseksi tai puolustamiseksi taikka toisen henkilön oikeuksien suojaamiseksi, jos:

-  Kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jolloin rajoitamme käsittelyä tietojen paikkansapitävyyden varmistamisen ajaksi

-  Käsittelemme henkilötietojasi lainvastaisesti ja vastusta henkilötietojen poistamista ja vaadit sen sijaan henkilötietojesi käytön rajoittamista

-  Emme tarvitse enää henkilötietojasi käsittelyn tarkoituksiin, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisen vaateen esittämiseksi, laatimiseksi tai puolustamiseksi, tai

-  Olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä erityiseen henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella ja odotat sen toteamista, syrjäyttävätkö meidän oikeutetut perusteemme vastustamisesi perusteet.

 

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, jos:

-  Suoritamme käsittelyä automaattisesti, ja

-          Käsittely perustuu joko suostumukseesi tai se on tarpeen meidän välisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi taikka sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen rajoittuu menettelyyn, joka ei vaikuta haitallisesti muiden oikeuksiin tai vapauksiin.

 

Oikeus vastustaa käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, jos käsittelylle ei ole olemassa perusteltua syytä.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Sähköisen suoramarkkinoinnin lähettämisen voit estää helpoiten klikkaamalla viestin alakulmassa olevaa ”unsubscribe” linkkiä.

 

Oikeus peruuttaa suostumus

Voit milloin tahansa perua suostumuksesi koskien henkilötietojesi käsittelemistä markkinointitarkoituksiin. Helpoin tapa tähän on peruuttaa uutiskirjeen tilaaminen klikkaamalla sen alakulmassa olevaa ”unsubscribe” linkkiä.

 

 

Oikeus tehdä valitus viranomaisille

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos katsos, että henkilötietojen käsittelyssä on loukattu tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksiasi.

Katso lisää osoitteessa www.tietosuoja.fi

 

14)  KUINKA PITKÄÄN HENKILÖTIETOJASI SÄILYTETÄÄN?

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarkoituksenmukaista henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta tai lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi. Huomioimme säilytysajoissa esimerkiksi lainsäädännön mahdollistamat kannejat, kirjanpitovelvoitteet, rahanpesulainsäädännön vaatimukset sekä lainmukaisen asiakirjojen säilyttämistä koskevan suosituksen.

 

Kirjanpitoaineistoa säilytetään kuusi vuotta sen vuoden lopusta, jonka aikana tilikausi on päättynyt. Mikäli olet laiminlyönyt meille kohdistuvan maksuvelvoitteen, säilytämme tietojasi siihen saakka kun määrä on kokonaisuudessaan maksettu tai sitä ei voida enää vaatia maksettavaksi.

 

Markkinointitarkoituksiin kerättyjä henkilötietoja säilytämme kunnes meitä pyydetään lopettamaan niiden käsittely markkinointitarkoituksiin.

 

15)  KUINKA VARMISTAMME TIETOTURVAN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSSÄ?

Säilytämme henkilötietojasi järjestelmissä, jotka on palomuurein, salasanoin ja muilla toimialalla kulloinkin yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Mahdolliset manuaalisesti ylläpitämämme aineistot sijaitsevat lukituissa tiloissa, joihin asiattomilta on pääsy kielletty. Ainoastaan niillä työntekijöillämme, joilla on työnsä perusteella tarve käsitellä henkilötietoja, on pääsy käsittelemiimme henkilötietoihin.

 

16)  KENEEN VOIT OLLA YHTEYDESSÄ HALUTESSASI KÄYTTÄÄ OIKEUKSIASI TAI JOS SINULLA ON MUITA TIETOSUOJAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ?

 

Oy Finntack Ltd

Keskikankaantie 29-31

FI-15860 Hollola

Y-tunnus 0966752-2

 

GDPR@finntack.com

www.finntack.com

Turvallisuutesi vuoksi ja väärinkäytösten estämiseksi pidätämme itsellämme oikeuden vaatia henkilöllisyyden todistamista ennen henkilötietojen luovuttamista tai niiden poistamista rekisteristä.

JOIN FINNTACK
Saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi!

Kyllä, haluan rekisteröityä saamaan loistavia ja henkilökohtaisia etuja, uutisia ja kilpailuja Finntackilta.

Arvostamme yksityisyyttäsi, emmekä koskaan luovuta sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille.

Rekisteröidy täällä

FINNTACK - LAADUKKAITA TUOTTEITA SINULLE JA HEVOSELLESI JO VUODESTA 1982

LUE LISÄÄ FINNTACKISTA

TARVITSETKO APUA?

MYYMÄLÄT

Turvalliset maksutavat

klarna

Sosiaalinen media

Powered by Jetshop

ft-logo