• gratis frakt over 999 kr
    • 3 - 5 dager leveringstid

Finntack Solvalla

Spånga
-Sweden

Adresse

Finntack Solvalla
Travplan 10
Spånga, Stockholms Län, 163 43

Kontakt

+46 70 146 85 33

+46 70 753 59 60

solvalla@finntack.com

Facebook Finntack Solvalla

Åpningstider

Måndag 9–14
Tisdag 9-14
Onsdag 12-22:30
Torsdag 9-14
Fredag 9-16

 

Öppettiderna kan komma att ändras utifrån Solvallas tävlingsschema

Beskrivelse

Vi finns mitt på stallbacken på Sveriges huvudbana, Solvalla.
Här hittar du allt till travhästen,
Här hittar du ett glatt team som inte är rädd för att bjuda upp till dans 🕺🏿Ett team med mycket kunskap och här har vi alltid många vagnar i lager, här kan vi också hjälpa dig att måtta fram din kördress, vi hjälper dig att hitta just det du söker. Från bas till special varor.
Välkommen in för ett bakvarv i vår butik.

travutstyr

Finntack har det største utvalget av travutstyr på nett. Vi har kvalitet til riktig pris og rask levering. Sjekk ut det store utvalget av travutstyr hos oss.

vi hjelper deg

Hvordan velge riktig travutstyr på nett? Med bruk av våre størrelsesmodeller er det enkelt å finne ut av hvilken størrelse du trenger. Hvis du har noen spørsmål om produktene er det bare å ta kontakt med kundeservice på chatten vår, så hjelper vi deg.

elite, pro og classic

På travutstyr kan du ofte velge mellom forskjellige materialer – lær, syntetisk og beta. Alle tre materialene er slitesterke og holdbare hvis det behandles riktig. Lær burde for eksempel vedlikeholdes med lærpleieprodukter. Finntacks egne produkter er delt inn i tre forskjellige produktlinjer basert på pris, stil og målgruppe – Elite, Pro og Classic.